Produse Noi

Categorii

Personalizează-ți durbanele

dupa bunul plac!

Rafturi Lemn / Etajere din Lemn – soluția la un preț mic pentru amenajare interioară

Etajera de lemn creată de noi vine în întâmpinarea dumneavoastră oferindu- o alternativă foarte simplă, robustă și practică pentru depozitarea diverselor obiecte. De aceea avem 3 variante de etajere cu 4, 5 sau 6 rafturi sau polițe lemn.

Fiecare polița sau etajeră din lemn este realizată din elemente de lemn de 20mm grosime, ceea ce face fie una dintre cele mai robuste etajere de lemn de acest gen de pe piață.

Construcția și asamblarea acestor etajere este foarte simplă, fiecare etajeră din lemn vine într-un kit de montaj care curpinde cele 4 picioare, polițele aferente fiecărui tip de etajeră, feronerie și instrucțiunile de montaj. Tot ce aveți dumneavoastră nevoie este de: o șurubelniță și puțină îndemnare, de aceea recomandăm ca montarea rafturilor fie făcută în echipă de câte 2 persoane.

Etajerele pot fi folosite pentru orice fel de decorațiune interioară. În general sunt foarte utile în amenajarea unui magazin alimentar, amenajarea unui magazin de prezentare sau pe post de display al produselor pe care le comercializați.

De asemenea în ultimul timp s-a remarcat o tendința în amenajările interioare pentru locuințe a folosirii lemnului masiv, natur. Stilul scandinav foarte popular în prezent folosește acest tip de mobilier simplu și ieftin.

În stilul minimalist de decorare al încăperilor se regăsesc aceste piese de mobilier simple însă foarte utile în casa fiecăruia.

Etajerele s-au dovedit foarte practice și în cazul depozitării diverselor scule în atelierele mecanice sau chiar folosite pe post de polițe în cămara sau beciul fiecăruia.

O etajeră sau niște rafturi din lemn sunte elemente indispensabile indiferent de domeniul în care lucrăm, de aceea etajerele oferite de noi sunt poate cea mai bună alegere cu cel mai bun raport calitate-preț, având prețuri foarte mici în comparație cu calitatea și durabilitatea elementelor folosite.

Abonează-te la Newsletter

Urmărește-ne și află de promoțiile noastre!

1

Echipa este în vacanță

Toate comenzile înregistrate în perioada 14.11.2023 -17.11.2023 vor fi expediate începând cu 20.11.2023.

Mulțumim pentru înțelegere!