Produse Noi

Categorii

Personalizează-ți durbanele

dupa bunul plac!

Cutii Lemn / Lăzi Lemn Finisat de Rășinoase – alegerea potrivită pentru decorațiuni interioare și exterioare ?

Aici gășiți o gamă largă de cutii lemn, lădițe lemn și lăzi din lemn pentru decorațiuni interioare și exterioare. Fiecare cutie din lemn pe care o realizăm este făcută hand-made, de la stadiul de asamblare până la stadiul de finisare. O cutie de lemn este realizată din elemente de 10 mm grosime oferindu-le durabilitate și rezistență laditelor.

Cutiile din lemn se pot folosit atât pentru realizarea de pachete pentru cadouri cât și că piese de mobilier propriu zise. Lădițele de lemn de rășinoase sunt foarte folositoare în amenajările exterioare deoarece lemnul de rășinoase este un lemn care se comportă mai bine în mediul extern în comparație cu lemnul de fag sau stejar. În primulă rând datoria costului res iar în al doilea rând datorită structurii lui.

Stilul scandinav foarte popular în acest moment se potrivește perfect cu cutiile de lemn dar și cu laditele lemn. Fiecare cutie din lemn poate fi folosită și pe post de depozitare în casă. Avem modele de lădițe lemn care au separatoare astfel aceastea putând fi folosite și că rafturi și fiind foarte utile în casă.

Gama de cutii lemn se poate folosi și la amenajările pentru nuntă, amenajări pentru botez sau orice alt eveniment în care lădițele pot oferi o notă specială.Cutii din lemn pot fi folosite și în industria Horeca, astfel se poate realiza o decorațiune foarte interesantă în interiorul barurilor și al cafenelelor.

Cutiile din lemn se folosesc și în magazine alimentare pe post de display-uri ale produselor, de asemenea folosind lădițele din lemn se poate organiza orice fel de magazin sau spațiu comercial într-un mod special. În ultima perioadă foarte multe cutii din lemn sunt utilizate și ca metode de promovare ale propriilor produse, acestea din urmă fiind ambalate folosind aceste lădițe de lemn.

Abonează-te la Newsletter

Urmărește-ne și află de promoțiile noastre!

1

Echipa este în vacanță

Toate comenzile înregistrate în perioada 14.11.2023 -17.11.2023 vor fi expediate începând cu 20.11.2023.

Mulțumim pentru înțelegere!