Produse Noi

Categorii

sortează după

Preţ
Alfabetic

Personalizează-ți durbanele

dupa bunul plac!

Cutiile sau Lădițele din Lemn Brut Nefinisat, o soluție pentru proiectul meu de amenajare interioară sau amenajarea terasei și a grădinii?

Laditele și cutiile din lemn brut și nefinisat au fost create special pentru a putea oferi clienților noștri posbilitatea achiziționării unei lădițe sau cutii la un preț redus. Structura acestora este identică cu cea a laditelor “originale” însă am lăsat lemnul nefinisat, așa cum iese din tăierea cherestelei. De asemenea pentru a putea salva și cât mai mult din costurile acestora am redus ușor și grosimea elementelor din care se creează aceste lădițe astfel încât fie potrivite și cât mai rezistente pentru viitoarele întrebuințări.

Cutiile și laditele din lemn brut nefinisat se potrivesc atât pentru amenajări interioare, în casă, în locurile în care nu este nevoie de un stadiu de finisare așa cum apare pe celelalte lădițe ale noastre ori dacă se dorește crearea unei amenajări cu aspect rustic.

Cel mai potrivit, din punctul nostru de vedere este folosiți aceste lădițe și cutii din lemn brut nefinisat pentru amenajările din grădina sau terasă, acolo unde aspectul lor rustic poate completă o amenajare în această notă.

Așa cum am spus și mai sus, au fost create din elemente ușor mai subțiri însă care oferă acestor cutii și lădițe o rezistență cât mai ridicată, de aceea pot fi folosite foarte bine și în cazul depozitării diferitelor produse agro-alimentare, în piață sau chiar în casa proprie.

Recomandăm folosirea acestor cutii și lădițe din lemn brut nefinisat pentru realizarea diferitelor display-uri în magazinul dumneavoastră, dacă doriți oferiți o notă vintage acestuia. Totodată puteți create rafturi sau etajere pentru expunerea diferitelor bunuri sau produse.

Abonează-te la Newsletter

Urmărește-ne și află de promoțiile noastre!