Produse Noi

Categorii

Personalizează-ți durbanele

dupa bunul plac!

Cutie Lemn / Lădiță din Lemn de Fag – soluție pentru amenajare interioară?

Cutiile din lemn create de noi au fost concepute special pentru a fi folosite în scop decorativ. Nu am inventat roata însă i-am dat noi întrebuințări. Până acum ceva vreme, atunci când auzeai termenul de lădiță de lemn te-ai fi gândit la un obiect în care se cară fructe și legume sau cel mult în care depozităm diverse obiecte. Conceputul de cutii lemn decorative a venit din nevoia oamenilor de a se întoarce la simplitate și de a folosi în mod sustenabil fiecare resursă pe care o avem.

Laditele din lemn decorative se diferențiază de cele pe care le găsim în piețe în care se transporta fructe și legume prin faptul că au fost concepute astfel încât să fie folosite și ca piese de mobilier. Structura lor este mult mai solidă, folosind lemn de 10 mm grosime iar la fiecare îmbinare există câte un strop, mai mare, de adeziv pentru a le păstra cât mai rezistente cât mai mult timp.

Lădița și cutia din lemn de fag a fost creată tocmai pentru aceea dintre noi care doresc să ducă totul la superlativ. În mod normal lădițele din lemn de rășinoase create de noi sunt concepute perfect pentru scopul în care urmează să fie folosite, însă cutiile și laditele din lemn de fag merg cu un pas mai sus de perfecțiune prin folosirea unei esențe de lemn tare, fagul, la fel de populară în țara noastră ca lemnul de brad sau molid însă de o duritate și o rezistență mult mai ridicată cât și cu un aspect estetic unic.

Lădițele și cutiile de lemn de fag sunt mult mai rezistente decât cele din oricare alt lemn pe care îl găsim în România, chiar în comparație cu stejarul, fagul are o rezistență mai mare și un preț mai mic, lemnul de fag fiind cu 40% până la 100% mai scump decât lemnul de stejar.

Abonează-te la Newsletter

Urmărește-ne și află de promoțiile noastre!