Produse Noi

Categorii

Personalizează-ți durbanele

dupa bunul plac!

Cutii Lemn / Lădițe din Lemn de Pin, Arse –poate vintage – ul să fie considerat nou?

Pe lângă stilul industrial și cel scandinav, în ultima perioadă au devenit foarte populare piesele de mobilier sau mobilierul vintage. Acest lucru înseamnă să refolosim piese vechi de mobilier care au fost recondiționate ori dacă avem noroc care nu necesită recondiționare și am reușit să le păstrăm în stare bună în ciuda anilor scurși.

Atunci când din păcate nu mai găsim aceste piese ori recondiționarea este imposibilă apelăm la anumite operațiuni pe piesele noi de mobilier prin care să dăm acestora o tentă de vechi sau vintage. Una dintre operațiunile realizate este arderea ușoară a lemnului  astfel încât orice cutie lemn sau lădiță de lemn să aibă o tentă închisă.

Arderea se realizează controlat și nu afectează în niciun fel structura sau calitățile lădițelor sau cutiilor din lemn, dând doar o notă foarte interesantă pieselor de mobilier care sunt realizate ulterior.

În general aceste cutii sau lădițe lemn sunt folosite în decorațiuni mai complexe și în care beneficiarul își dorește un aspect mai aparte proiectului de amenajare interioară sau chiar exterioară. Având acest tratament, aceste cutii lemn în cele mai multe cazuri nu mai trebuie să fie lăcuite sau vopsite, doar în cazuri speciale în care cutiile lemn și laditele din lemn sunt plasate în medii externe în care vântul sau ploaia intră în contact direct cu acestea, atunci este nevoie de aplicarea a 2-3 straturi din lac transparent pe bază de apă pentru protecție împotriva factorilor externi.

Abonează-te la Newsletter

Urmărește-ne și află de promoțiile noastre!