Făcând un exercițiu de imaginație, încercați să va gândiți la momentul în care ați folosit pentru ultima oară o cutie de lemn sau o lădiță din lemn. Cel mai probabil nu a trecut foarte mult timp din acel moment și din nou cel mai probabil nici nu v-ați gândit la importanța acestora.
Cutiile din lemn fac parte din stilul și din viață oamenilor încă din cele mai vechi timpuri. Oamenii prin natură lor conservatoare au tendința să adune lucruri, pentru că “sigur vom mai avea nevoie la un moment dat”, astfel ajungem să folosim ladite de lemn cel mai adesea pentru a depozita sau pentru a organiza diverse obiecte. Toată lumea are acasă câteva cutii lemn în care își păstrează uneltele sau pur și simplu obiecte sau amintiri de care nu se pot despărți.
Pentru că este păcat să nu profităm de un asemnea produs versatil și pentru că “less is more” noi va sugerăm să ducem aceste lădițe și cutii de lemn la nivelul următor și să le folosim că piese de mobilier.
Stilul scandinv și cel minimalist, foarte populare în ziua de astăzi tocmai asta aduc în față: folosirea unor elemente din mobilier simple și versatile, piese de mobilier puține dar care sunt foarte practice: o cutie lemn în genul celei pe care o foloseam pentru a ne păstra amintirile din copilărie poate foarte ușor să fie transformată într-o măsuță din cafea. De asemenea lădița de lemn în care până acum păstram merele poate deveni noul raft pe perete în care păstrăm medaliile și cupele câștigate de cei mici la concursuri.
Lemnul de rășinoase (brad și molid) este unul din cel mai popular din țara noastră și totodată cu un cost de exploatare și vânzare mai mic decât lemnul de fag sau stejar. În general în această industrie, piesele de mobilier din lemn de brad sau molid sunt la un preț mai mic decât oricare alte piese realizate din lemn masiv.
În momentul în care te hotărăști să realizezi un proiect în care vei încorpora lădițe sau cutii din lemn trebuie să știi în primul rând dacă acesta se va realiza într-un spațiu exterior sau interior, dacă lemnul va intra în contact cu agenții externi (vânt sau ploaie) ori proiectul va fi realizat integral în interior. Trebuie știut în primul rând că lemnul de rășinoase se comportă mult mai bine în exterior decât cel de stejar sau fag și de aceea este soluția mai bună pentru orice proiect de exterior. Foarte important de notat este că orice lemn, pentru a putea rezista pe o perioada cât mai lungă trebuie să fie tratat cu lacuri și vopsele înainte de a se folosi în diverse scopuri.
Toate lădițele și cutiile de lemn pe care noi le producem sunt realizate ca piese de mobilier, având o grosime a elementelor de 10 mm și fiind asamblate folosind capse și adezivi de prindere de cea mai bună calitate. De aceea va putem asigura că toate produsele noastre sunt potrivite pentru orice proiect de amenajare interioară, rezistand la sarcinile la care sunt supuse.
Urmărește-ne și află de promoțiile noastre!
Lădițele noastre trec în permanență prin procese de îmbunătățire, astfel încât să le putem oferi clienților noștri lădițe din lemn de cea mai bună calitate și care pot fi folosite perioade îndelungate indiferent de scopul ales pentru folosirea acestora.
Copyright Lădițe.ro – 2022
shifted by wizzdesign