Caută
Close this search box.

Idei de cadouri folosind lădițe și cutii din lemn

Cu toții ne confruntăm cu problema ambalării cadourilor atunci când le oferim fie că este vorba de cadouri personale sau cadouri corporate. În cele mai multe cazuri alegem varianta unei pungi din hârtie, pe care bineînțeles am primit-o la rândul nostru. De ce nu am putea opri acest circuit al pungilor de hârtie prin schimbarea acestui obicei și astfel să oferim cadoul dorit persoanelor dragi sau angajaților într-o cutie sau lădiță din lemn?

Principalul avantaj al acestui mod de ambalare este faptul că lădiță sau cutia din lemn poate să fie folosită mai apoi în diverse scopuri de către cel sau cea care o primește. Găsim nenumărate idei de amenajări interioare folosind cutii din lemn.


O altă ocazie foarte bună în care putem folosi cutiile din lemn este în cazul cadourilor corporate sau personale de Crăciun sau Paște. După cum se poate vedea și în pozele alăturate, lădițele sunt destul de încăpătoare încât să putem pune câteva produse tradiționale și astfel să putem oferi un cadou de efect fie celor din familie, fie în cazul în care lucrăm în domeniul corporate, angajaților noștri.


Laditele folosite în cazul acestor gift box -uri corporate sau personale sunt de dimensiuni diverse, astfel încât putem să le adaptăm la dimensiunea dorită a cadoului nostru. Unicitatea acestora cutii pentru cadouri va atrage atenția tuturor iar cadoul pe care urmează să îl oferim cu siguranță nu va trece neobservat. Pe lângă cadoul în sine cutia din lemn folosită o putem consideră parte foarte importantă din cadou în foarte multe cazuri fiind defapt obiectul cel mai util dintre toate acestea.


Un aspect foarte important pe care în foarte multe cazuri uităm să îl luăm în calcul este cel legat de protecția cadoului pe care urmează să îl dăruim. Nu de puține ori am fost nevoiți să trimitem cadourile noastre prin intermediul altor persoane sau prin intermediului serviciilor de curierat iar la primirea acestora, obiectele din interiorul respectivului cadou să fie deteriorate din cauza manipulării defectuoase ori fără grijă a pachetului transportat. De aceea o lădiță sau cutie din lemn va oferi o protecție sporită cadoului nostru în cazul în care avem în el produse care pot fi foarte ușor deteriorare.


Nu în ultimul rând orice lădiță sau cutie din lemn folosită pentru cadouri sau gift box -uri corporate poate fi foarte ușor personalizată prin gravare laser. Astfel oferind un cadou cu adevărat special prin care putem gravă numele persoanei dragi, compania care oferă cadoul sau chiar un mesaj personalizat pentru cel care urmează să primească respectivă cutie cadou. Această urmând să rămână că amintire dar și că un obiect foarte util ulterior primirii gift box -ului.

Ideale pentru a oferi cele mai frumoase cadouri personalizate celor dragi sau cadouri corporate, modelele de lădițe prezentate în acest articol sunt disponibile în diverse dimensiuni pe site-ul www.lădițe.ro. De asemenea, tot aici găsiți o gama diversă de culori pentru lac pe bază de apă pentru tratarea și vopsirea laditelor.

Distribuie articolul

Facebook
Twitter
Pinterest