Idei de amenajare si decoratiuni cu ladite pentru nunta

Pentru foarte multi dintre noi termenul de “nunta” ne da fiori, fie ca este vorba despre un baiat care nu poate concepe sa faca acest pas in viata asta, cei doi indragostiti care nu stiu cu ce sa inceapa in organizarea ei sau despre simpli oaspeti care o privesc ca pe o obligatie si o risipa de bani, asta deoarece in foarte putine cazuri ajungem sa participam la un eveniment la care sa ne simtim cu adevarat bine, o nunta care sa fie diferita de toate celelalte la care am fost prezenti si despre care sa ne amintim cu placere peste ani.

 

De aceea in ultimul timp majoritatea celora care organizeaza aceste evenimente cauta elemente care sa faca nunta lor unica, iar aceasta se poate realiza prin decoratiuni de nunta diferite fata de ceea ce am vazut pana acum. Se poate observa trend-ul catre obiectele vintage, catre nuntile facute in aer liber si catre folosirea obiectelor simple in realizarea decorurilor pentru nunta.

Foarte multa lume cauta idei de decor pentru nunta si din fericire internetul ne ofera o multitudine de idei prin care cu foarte putine obiecte, de exemplu ladite din lemn, putem realiza un decor de nunta cu adevarat spectaculos. Din fericire costul acestora ladite nu este foarte mare insa efectul pe care il au aceste decoratiuni de nunta realizate din ladite este cu adevarat spectaculos. Astfel in cazul in care cununia civila sau chiar petrecerea de nunta se tine intr-o gradina, laditele de lemn sunt niste accesorii extraordinar de folositoare si cu un impact vizual imens.

De asemnea putem folosi decoratiunile din ladite pentru nunta si in momentul in care dorim sa instalam un stand cu bauturi pentru invitati. Acesta poate fi realizat foarte usor prin aranjarea acestora astfel incat sa ofere o sustinere cat mai buna pentru recipientele cu bautura si pentru pahare iar clientii se pot servi singuri. Beneficiul acestor decoratiuni pentru nunta din ladite este acela ca in orice moment constructia poate fi reamplasata ori destinatia acestora poate fi schimbata.

 

 

Pe langa decoratiunile exterioare care sunt importante, cele mai importante consideram ca sunt decoratiunile de masa pentru nunta. Acesta este locul in care invitatii isi petrec cea mai mare parte a timpului, de aceea ne dorim sa le oferim acestora o ambianta unica, sa aiba parte de o amenajare diferita fata de ce au mai vazut la alte nunti. Sugeram folosirea laditelor din lemn de mici dimensiuni in care putem sa punem flori, fructe sau orice alt element care sa dea o nota de unicitate mesei.

 

In cazul in care se opteaza pentru o petrecere de nunta in gradina varianta laditelor din lemn folosite ca mese sau standuri pentru servirea micilor gustari este excelenta. Astfel se evita folosirea meselor imense care niciodata nu vor reusi sa se incadreze in peisajul unei gradini folosindu-se in schimb ladite vopsite in culori naturale si care vor avea un efect vizual foarte interesant. Beneficiul acestor amenajari este dat de flexibilitatea lor putand fi folosite in diverse forme si feluri dar si usurinta cu care acestea pot fi construite si mai apoi transportante. Lacurile si baiturile folosite pentru vospirea lor este obligatoriu sa fie pe baza de apa, asta deoarece acestea intra in contact indirect cu alimentele iar prezenta unei vopsele be baza de solventi poate fi eventual periculoasa

Ideale pentru a crea o amenajare sau decoratiuni de nunta, modelele de ladite prezentate in acest articol sunt disponibile in diverse dimensiuni pe site-ul www.ladite.ro. De asemenea, tot aici gasiti o gama diversa de culori pentru lac pe baza de apa pentru tratarea si vopsirea laditelor.

[/cm

 

 

X