Caută
Close this search box.

Idei de amenajare și decorațiuni cu lădițe pentru nuntă

Pentru foarte mulți dintre noi termenul de “nuntă” ne da fiori, fie că este vorba despre un băiat care nu poate concepe să facă acest pas în viață asta, cei doi îndrăgostiți care nu știu cu ce să înceapă în organizarea ei sau despre simpli oaspeți care o privesc ca pe o obligație și o risipă de bani, asta deoarece în foarte puține cazuri ajungem să participăm la un eveniment la care să ne simțim cu adevărat bine, o nuntă care să fie diferită de toate celelalte la care am fost prezenți și despre care să ne amintim cu plăcere peste ani.

De aceea în ultimul timp majoritatea celora care organizează aceste evenimente caută elemente care să facă nunta lor unică, iar aceasta se poate realiza prin decorațiuni de nuntă diferite față de ceea ce am văzut până acum. Se poate observa trend-ul către obiectele vintage, către nunțile făcute în aer liber și către folosirea obiectelor simple în realizarea decorurilor pentru nuntă.


Foarte multă lume caută idei de decor pentru nuntă și din fericire internetul ne oferă o multitudine de idei prin care cu foarte puține obiecte, de exemplu lădițe din lemn, putem realiza un decor de nuntă cu adevărat spectaculos. Din fericire costul acestora lădițe nu este foarte mare însă efectul pe care îl au aceste decorațiuni de nuntă realizate din lădițe este cu adevărat spectaculos. Astfel în cazul în care cununia civilă sau chiar petrecerea de nuntă se ține într-o grădina, laditele de lemn sunt niște accesorii extraordinar de folositoare și cu un impact vizual imens.

De asemnea putem folosi decorațiunile din lădițe pentru nuntă și în momentul în care dorim să instalăm un stand cu băuturi pentru invitați. Acesta poate fi realizat foarte ușor prin aranjarea acestora astfel încât să ofere o susținere cât mai bună pentru recipientele cu băutură și pentru pahare iar clienții se pot servi singuri. Beneficiul acestor decorațiuni pentru nuntă din lădițe este acela că în orice moment construcția poate fi reamplasata ori destinația acestora poate fi schimbată.

Pe lângă decorațiunile exterioare care sunt importante, cele mai importante considerăm că sunt decorațiunile de masă pentru nuntă. Acesta este locul în care invitații își petrec cea mai mare parte a timpului, de aceea ne dorim să le oferim acestora o ambianța unică, să aibă parte de o amenajare diferită față de ce au mai văzut la alte nunți. Sugerăm folosirea ladițelor din lemn de mici dimensiuni în care putem să punem flori, fructe sau orice alt element care să dea o notă de unicitate mesei.


În cazul în care se optează pentru o petrecere de nuntă în grădina varianta ladițelor din lemn folosite ca mese sau standuri pentru servirea micilor gustări este excelentă. Astfel se evita folosirea meselor imense care niciodată nu vor reuși să se încadreze în peisajul unei grădini folosindu-se în schimb lădițe vopsite în culori naturale și care vor avea un efect vizual foarte interesant. Beneficiul acestor amenajări este dat de flexibilitatea lor putând fi folosite în diverse forme și feluri dar și ușurință cu care acestea pot fi construite și mai apoi transportante. Lacurile și baiturile folosite pentru vospirea lor este obligatoriu să fie pe baza de apă, asta deoarece acestea intră în contact indirect cu alimentele iar prezența unei vopsele pe baza de solvenți poate fi eventual periculoasă.

Ideale pentru a crea o amenajare sau decorațiuni de nuntă, modelele de lădițe prezentate în acest articol sunt disponibile în diverse dimensiuni pe site-ul www.ladite.ro. De asemenea, tot aici găsiți o gama diversă de culori pentru lac pe baza de apa pentru tratarea și vopsirea laditelor.

 

Distribuie articolul

Facebook
Twitter
Pinterest