Descopera 3 idei creative pentru biroul sau spatiul tau de lucru

Descopera 3 idei creative pentru biroul sau spatiul tau de lucru

Biroul este spatiul de lucru in care ne petrecem in medie o treime din timpul unei zile. De aceea este foarte important cum acesta este amenajat oferindu-ne astfel un spatiu plin de inspiratie si in care putem sa ne desfasuram activitatile zilnice intr-o buna armonie.

A trecut vremea in care birourile erau pline de acte, documente si dosare. Acum toata informatia si majoritatea documentelor sunt stocate pe mijloace electronice de stocare eliberanu-se astfel foarte mult din spatiul unui birou obisnuit. Este adevarat insa ca in cateva domenii acest impediment al documentelor pe format fizic inca este prezent iar aceste birouri sunt adevarate arhive de documente. De aceea ideea unui birou sau spatiu de lucru realizat din ladite este o solutie extraordinar de practica, la indemana tuturor insa si un proiect cu un impact estetic foarte mare.

Mai jos vom incerca sa oferim cateva sugestii de amenajare a spatiului de lucru indiferent ca este unul care necesita foarte mult spatiu de depozitare ori este vorba de un birou simplu dar cu un design mai special.

1.  Birou sau masa de lucru din ladite

 

Biroul la care lucram trebuie sa fie cat mai incapator si cat mai practic pentru buna desfasurare a activitatii. Daca acesta mai are si un design deosebit acest lucru este un bonus.

In imaginea alaturata avem cea mai simpla varianta de birou din ladite lemn pe care oricine o poate realiza. Avem foarte mult loc de depozitare iar suprafata de lucru sau cea a biroului este extraordinar de generoasa.

Tot ce avem nevoie sunt cateva ladite cu o dimensiune mai mare ori modele cu separator peste care se va aseza un blat din lemn masiv de rasinoase sau de fag cu o grosime minima de 40mm, asta pentru a oferi rigiditate intregii constructii

2. Rafturi pentru dosare sau amenajare birou

In cazul in care biroul nostru necesita depozitarea unei catitati mai mari de produse, documente sau decoratiuni ideea unui raft realizat integral din ladite este una foarte buna.

Pe langa efectul vizual deosebit pe care aceste cutii din lemn il oferta, utilitatea lor este extraordinara, putandu-se depozita o cantitate considerabila de documente sau produse. De asemenea oferta si posibilitatea depozitarii acestora si in functie de anumite criterii existand aceste optiunei de separare a spatiilor.

 

Tot ce avem nevoie sunt cateva ladite adaptate la spatiul nostru pe care sa le asezam in functie de imaginatie pe un perete. In cazul in care constructia porneste de jos nu avem nevoie de sustinerea acestora in perete, baza din ladite va fi suficienta. Ceea ce putem recomanda este prinderea laditelor intre ele cu holzsuruburi din mici dimensiuni.

3. Masa de lucru din ladite

 

Probabil cea mai simpla si cea mai eficienta metoda de a realiza o masa mica de lucru este din cateva cutii sau ladite din lemn peste care am pune o foaie de PAL sau un panou din lemn.

Nu de putine ori ne-au ramas in urma constructiilor diverse obiecte de bricolaj, o bucata de PAL, cateva lazi sau chiar un panou din lemn. In poza alaturata avem exemplul unei masute de lucru realizata exclusiv din obiecte ale caror utilitate a fost alta fata de cea pe care o vedem in imagine. Punctele forte ale acestei masute sunt cheltuielile foarte mici pentru realizarea ei, utilitatea foarte mare data de spatiile de depozitare ale laditelor cand si flexibilitatea prin care toate aceste materiale pot fi mutate astfel putandu-se crea orice alt tip de mobilier din ladite.

Ideale pentru a crea decoruri ingenioase si birouri din lemn, modelele de ladite prezentate in acest articol sunt disponibile in diverse dimensiuni pe site-ul www.ladite.ro. De asemenea, tot aici gasiti o gama diversa de culori pentru lac pe baza de apa pentru tratarea si vopsirea laditelor.

X